YouHodler Promo code

YouHodler är en plattform där du kan lagra din krypto och tjäna ränta på den samtidigt. Dessutom kan du låna kryptotillgångar på YouHodler. Slutligen tycker vi att Multi Hodl-strategin på YouHodler är väldigt intressant. Du kan tänka på detta som en typ av handelstjänst som låter dig dra nytta av volatilitet. Den låter dig sätta gränser för när du vill sälja/köpa delar av dina tillgångar. YouHodler själv rekommenderar att Hodl 80% av din krypto och lägger 20% på Multi HODL-strategin. Detta beror på att Multi Hodl bär risk.

Det normala alternativet ”tjäna” är säkrare. Sätt in din krypto på YouHodler och tjäna ränta så högt som 12% på stablecoin USDT, till exempel. Detta är högre än på Nexo. Med YouHodler har du dessutom inte en native token som du måste köpa och ”holden” för att få en hög ränta på dina kryptotillgångar.

Schweizbaserade YouHodler har funnits sedan 2018 och har tillämpat flera säkerhetsfunktioner på sin plattform. Till exempel placeras kryptovalutor i en blandning av ”kalla” och ”heta plånböcker”. Dessutom är YouHodler försäkrat upp till 150 miljoner euro för att täcka vissa risker.

YouHodler promo code
Länk till kampanjenYouhodler.com
Kod för kampanjkolla in knappen
Bonus$25
Villkor och bestämmelserSätt in minst $ 100 för att få din första $ 10. Gör 3 affärer på minst 200 USD vardera för att få 15 USD.

Hur får du $ 25 med YouHodler-remiss-koden?

Du får en välkomstbonus på YouHodler i 7 steg:

  1. Gå till YouHodler.com
  2. Klicka på ”Kom igång”
  3. Ange de begärda uppgifterna här
  4. ”Jag har en kampanjkod” du kan kryssa för att ange en kampanjkod
  5. Ange här: ”XFVD9EMB”
  6. Sätt in minst 100 USD för att få dina första 10 USD
  7. Gör 3 affärer på minst $200 vardera för att få $15
Rulla till toppen