KuCoin referral code​

KuCoin grundades 2017 med målet att utveckla en säker plattform för handel med kryptovalutor som inte bara är säker utan också mycket användarvänlig. Det relativt unga kryptoföretaget har redan byggt upp ett mycket gott rykte. Fler och fler svenskar litar på KuCoin som en kryptobörs och en intuitiv kryptoapp.

KuCoin token (KCS) har därför också ökat mycket i värde under 2021. Nu, 2022, kan du med KuCoin:s ursprungliga token sänka dina handelskostnader till 0,1 %. Uttagsavgifterna är också relativt låga. Det finns dock ingen fiatplånbok tillgänglig som vissa börser gör.

När du skapar ett konto kommer du att bli ombedd att ange en KuCoin-referenskod. Här kan du ange ”QBSSSSLN” för att få den maximala handelsrabatten på 20 %!

KuCoin referralcode
KuCoin referral code
Promo-länk
Kucoin
Referral codeQBSSSSLN
BonusLivstid 20 % rabatt på alla dina affärer
Villkor och bestämmelserIngen

Hur löser du in KuCoin-referenskoden?

Skapa ett KuCoin-konto i 4 steg:

  1. Gå till KuCoin.com eller ladda ner KuCoin-appen.
  2. Klicka på ”Registrera” och fyll i dina uppgifter.
  3. På webbplatsen fylls referenskoden i omedelbart med ”QBSSSSLN” i appen måste du fylla i koden själv efter e-postverifiering.
  4. Få dig KYC-verifierad och börja handla med krypto
Kucoin discount 20

FAQ-referenskod KuCoin

Vad är KuCoin-referenskoden?

KuCoin-referenskoden är: QBSSSSLN

Kan jag ange KuCoin-koden i efterhand?

Nej, när du har skapat ditt KuCoin-konto kan du inte ange referralkoden. Kontrollera därför alltid att koden anges med "QBSSSSLN" när du registrerar dig för första gången hos KuCoin.

Hur mycket är KuCoin-referenskoden värd?

Livstidsrabatt på 20 % på alla dina affärer på KuCoin.

Vad är skillnaden mellan KuCoin affiliate och KuCoin referral?

KuCoin affiliateprogram är endast tillgängligt för KuCoin-ambassadörer eller aktiva promotorer med en webbplats eller en följarskara. KuCoin-rekryteringsprogrammet är till för alla KuCoin-användare. Vem som helst kan värva vänner och bli belönad av KuCoin.

Rulla till toppen