KuCoin referral code​

KuCoin grundades 2017 med målet att utveckla en säker handelsplattform för kryptovalutor som förutom att vara säker också är mycket användarvänlig. Det relativt unga kryptoföretaget har redan byggt upp ett mycket gott rykte. Fler och fler italienare litar på KuCoin som en kryptobörs och som en intuitiv kryptoapp.

Nu 2024 låter KuCoins ursprungliga token (KCS) dig sänka dina handelskostnader till 0,1%. Uttagsavgifterna är också relativt lägre. Det finns dock ingen fiat-plånbok tillgänglig som vissa börser har.

När du skapar ett konto kommer du att bli ombedd att ange en KuCoin-remiss-kod. Här kan du ange ’rJHEWYU’ för handelsrabatt!

Dessutom kan du nu tillfälligt hävda upp till $ 7500 som en välkomstbonus!

Referral code kucoin 2024
KuCoin referral code
Promo-länk
Kucoin
Referral coderJHEWYU
Bonus7500 USDT
Villkor och bestämmelserUtföra handelsuppgifter

Hur löser du in KuCoin-referenskoden?

Skapa ett KuCoin-konto i 4 steg:

  1. Gå till KuCoin.com eller ladda ner KuCoin-appen.
  2. Klicka på ”Registrera” och fyll i dina uppgifter.
  3. På webbplatsen fylls referenskoden i omedelbart med ”rJHEWYU” i appen måste du fylla i koden själv efter e-postverifiering.
  4. Få dig KYC-verifierad och börja handla med krypto
Kucoin 7500 usdt bonus

FAQ-referenskod KuCoin

Vad är KuCoin-referenskoden?

KuCoin-referenskoden är: rJHEWYU

Kan jag ange KuCoin-koden i efterhand?

Nej, när du har skapat ditt KuCoin-konto kan du inte ange referralkoden. Kontrollera därför alltid att koden anges med "rJHEWYU" när du registrerar dig för första gången hos KuCoin.

Hur mycket är KuCoin-referenskoden värd?

7500 USDT

Vad är skillnaden mellan KuCoin affiliate och KuCoin referral?

KuCoin affiliateprogram är endast tillgängligt för KuCoin-ambassadörer eller aktiva promotorer med en webbplats eller en följarskara. KuCoin-rekryteringsprogrammet är till för alla KuCoin-användare. Vem som helst kan värva vänner och bli belönad av KuCoin.

Rulla till toppen