Binance Värvnings-ID

Binance har bara funnits sedan 2017, men är redan den största och mest använda kryptovalutabörsen i världen. Det beror på att det är ett billigt utbyte för att handla med populära mynt som Bitcoin och Ethereum, men också på att det erbjuder många extrafunktioner. På Binance kan du till exempel handla, staken, köpa och sälja NFT:er, ansöka om lån och mycket mer. Slutligen är handelsavgiften, 0,1 % på dina spottransaktioner, mycket billig.

När du registrerar dig på Binance kommer du att bli ombedd att ange en hänvisnings-ID.

Med vår hänvisnings-ID ”GX9C9ZPJ” får du en kombinerad 45 % kickback på alla dina transaktioner på Binance. 20 % är kickbackprocenten och detta är den högsta kickbackprocenten som du kan kräva. Den rabatt på 25 % som du kan få utöver de 20 % som du kan få genom att betala dina transaktionsavgifter med BNB (Binance-valutan).

Binance Värvnings-id
Binance Värvnings-id
Länk för hänvisning
Binance
Värvnings-idGX9C9ZPJ
BonusMaximalt 20 % av provisionen som kickback
VillkorIngen. De extra 25 % kan ordnas i Binance-appen genom att handla med BNB.

Hur får man upp till 45 % rabatt på Binance?

Få 20 % rabatt på kickback och ytterligare 25 % rabatt på avgifter hos Binance efter att ha följt de här 6 stegen:

  1. Gå till Binance.com och ange koden: GX9C9ZPJ när du skapar ett konto.
  2. Ange din e-postadress eller ditt mobilnummer och välj ett säkert lösenord.
  3. Följ de ytterligare instruktionerna från Binance för att slutföra verifieringen av ditt konto.
  4. Nu har du din första rabatt på 20 %.
  5. De övriga 25 % kan du få genom att gå till dina inställningar i appen och sedan klicka på ”Använd BNB för rabatt” högst upp i appen. För att göra detta måste du byta appen till Pro-versionen.
  6. Sedan drar du den första staven till höger för att få 25 % rabatt när du handlar. Nu har du totalt 45 % rabatt på dina transaktioner på Binance.

FAQ Binance promo

Vad är Binance Hänvisnings-ID​?

Binance Hänvisnings-ID​ är: GX9C9ZPJ

Hur mycket är Binance referral code värd?

Binance har flera engångskampanjer från tid till annan. Dessa är inte lika intressanta som den vanliga handelsrabatten på 20 %. Genom att ange vår kod får du 20 % rabatt för livet på alla dina affärer på Binance.

Kan jag ange Binance-koden i efterhand?

Nej, efter att du har skapat ditt Binance-konto kan du inte ange referralkoden. Kontrollera därför alltid att koden anges med "GX9C9ZPJ" när du registrerar dig på Binance.

Vad är skillnaden mellan Binance affiliate och Binance referral?

Binance affiliateprogram är endast tillgängligt för Binance-ambassadörer eller aktiva promotorer med en webbplats eller följarkår. Binance-referensprogrammet är till för alla Binance-användare. Vem som helst kan tjäna en referensprovision genom att introducera människor till Binance.

Rulla till toppen